Een partner in promotie voor jou

Als je onze klanten en relaties vraagt wat ons anders dan anderen maakt dan noemen ze de aandacht voor persoonlijke relaties en de korte lijntjes die zo belangrijk zijn als het gaat om het leveren van professioneel promotiemateriaal en bedrijfs(veilige) kleding. We werken met een compact team waardoor jij altijd kunt rekenen op persoonlijke service.

 

Naast het gemak van een webshop met meer dan 60.000 promotionele producten en bedrijfs(veilige) kleding kun je bij PromotID ook terecht voor aanvullende diensten die het jou als bedrijf een stuk makkelijker maken. PromotID is specialist in veredelingstechnieken en uitvoerend sterk. Dat levert jou voordeel op het gebied van kwaliteit, snelheid en kostenbesparing.

 

We adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. Het liefst doen we dat in een persoonlijk gesprek. We horen graag jouw verhaal, zodat we je goed kunnen adviseren en promotiemateriaal en bedrijfs(veilige) kleding kunnen leveren die echt bij jouw bedrijf passen en het doel dat je voor ogen hebt. We zijn jouw partner in promotie van concept tot en met realisatie.

8.jpg

Ontmoet

PromotID

John.jpg
John
Eigenaar

Mijn achternaam is van den Heuvel, maar zoals je kunt zien ben ik niet de bekende misdaadverslaggever. Als eigenaar van PromotID heb ik veel persoonlijk contact met onze klanten en leveranciers, waarvan ik met de meeste al jaren samenwerk. Ik vind het belangrijk om te weten wat er speelt, om zo de kwaliteit van onze producten en tevredenheid van onze klanten te waarborgen.

91087328-default-avatar-profile-icon-for-female-grey-photo-placeholder-illustrations-vecto
-
Commercieel medewerker

Bij mij kun je terecht voor vragen over onze artikelen of het aanvragen van een offerte. Ik ben het centrale aanspreekpunt van PromotID en zowel telefonisch als via de mail help ik je graag verder. Daarnaast boek ik de orders in en onderhoud ik contact met de klant en onze leveranciers.

91087328-default-avatar-profile-icon-for-female-grey-photo-placeholder-illustrations-vecto
Remco Nagtzaam
Allround Grafisch vormgever

Ik zorg ervoor dat je 100% tevreden bent met het visuele eindresultaat van het gewenste artikel, doormiddel van een drukproef. Daarnaast verzorg ik de interne en externe dtp-werkzaamheden en sta ik regelmatig achter onze drukpers.

Cooper.jpg
Cooper
Gastheer

Tja, wat doe ik níet voor PromotID? Ik verwelkom iedereen met veel enthousiasme (koffiezetten doet John voor mij). Daarnaast kan ik mooi vanaf mijn werkplek alles en iedereen in de gaten houden. Ik zit al een paar jaar in het vak dus voor deskundig advies kun je mij altijd mailen.

Stagiaires

PromotID werkt elk schooljaar samen met stagiaires van verschillende onderwijsinstellingen. We vinden het

als erkend leerbedrijf belangrijk om een student een fijne stageplek aan te bieden waar hij of zij op een toegankelijke manier kennis kan maken met het bedrijfsleven en zo de kneepjes uit het vak te leren. Ontmoet hier onze stagiaires:

Tristan2.jpg
Tristan
Stagiaire

Mijn naam is Tristan, 18 jaar oud en 2dejaars student van de opleiding Bedrijfskunde aan het Summa College. Ik ben aanwezig op donderdag en vrijdag, gedurende mijn hele schooljaar.

Custom
printed kleding
  • Bedrijfskleding

  • Promotiekleding

  • Sportkleding

Kleding.png
Promotie artikelen
  • Relatiegeschenken

  • Premiums

  • Giveaways

premium.png
Outdoor signing
  • Banieren

  • Vlaggen

  • (Span)doeken

vlag.png
Betrokken en bereikbaar

Wij kiezen voor een persoonlijke relatie met onze klanten

De beste kwaliteit voor de beste prijs

Wij werken hard voor onze klanten. Een tevreden klant dat is wat telt.

Alles onder één dak

Wij nemen jou graag al het regelwerk uit handen. PromotID heeft alles in huis.

Shop-in-shop voor filialen

Een gepersonaliseerde online shop voor het bestellen van jouw eigen promotiemateriaal.

Onze diensten
Advies
& begeleiding
Design
& opmaak
Productie
promotie artikelen
Gepersonaliseerde
shop-in-shop
met eigen 
promotiemateriaal
Delivery_edited.jpg

Fulfilment

 

“Ons 20-jarig jubileum was extra feestelijk door onze eigen give away en promotie artikelen. Dat gaf een heel eigen gezicht aan de dag. ”

—  Haarmode C'est Ça