top of page

Een partner in promotie voor jou

Als je onze klanten en relaties vraagt wat ons anders dan anderen maakt dan noemen ze de aandacht voor persoonlijke relaties en de korte lijntjes die zo belangrijk zijn als het gaat om het leveren van professioneel promotiemateriaal en bedrijfs(veilige) kleding. We werken met een compact team waardoor jij altijd kunt rekenen op persoonlijke service.

 

Naast het gemak van een webshop met meer dan 60.000 promotionele producten en bedrijfs(veilige) kleding kun je bij PromotID ook terecht voor aanvullende diensten die het jou als bedrijf een stuk makkelijker maken. PromotID is specialist in veredelingstechnieken en uitvoerend sterk. Dat levert jou voordeel op het gebied van kwaliteit, snelheid en kostenbesparing.

 

We adviseren je graag bij het maken van de juiste keuze. Het liefst doen we dat in een persoonlijk gesprek. We horen graag jouw verhaal, zodat we je goed kunnen adviseren en promotiemateriaal en bedrijfs(veilige) kleding kunnen leveren die echt bij jouw bedrijf passen en het doel dat je voor ogen hebt. We zijn jouw partner in promotie van concept tot en met realisatie.

8.jpg

Ontmoet
PromotID

John, eigenaar PromotID
John
Eigenaar

Mijn achternaam is van den Heuvel, maar zoals je kunt zien ben ik niet de bekende misdaadverslaggever. Als eigenaar van PromotID heb ik veel persoonlijk contact met onze klanten en leveranciers, waarvan ik met de meeste al jaren samenwerk. Ik vind het belangrijk om te weten wat er speelt, om zo de kwaliteit van onze producten en tevredenheid van onze klanten te waarborgen.

Colin, studio PromotID
Colin de Koning
Studio / Grafisch vormgever

Voor al het design werk kan je bij mij terecht. Ik vind het belangrijk dat je product er dan ook tot in de puntjes perfect uitziet en je bedrijf uitstekend gepresenteerd wordt. Zoek je creatief advies?

Dan hoor ik het graag.

Amber, verkoop PromotID
Amber Panken
Commercieel medewerker

Telefonisch, via de mail en rechtstreeks op kantoor kun je bij mij terecht voor vragen over onze producten en offertes. Ik help je graag verder!

Ook onderhoud ik contact met de klanten en de leveranciers.

Het bijhouden van de orders in het ordersysteem behoort ook tot mijn taken.

Cooper, gastheer PromotID
Cooper
Gastheer

Tja, wat doe ik níet voor PromotID? Ik verwelkom iedereen met veel enthousiasme (koffiezetten doet John voor mij). Daarnaast kan ik mooi vanaf mijn werkplek alles en iedereen in de gaten houden. Ik zit al een paar jaar in het vak dus voor deskundig advies kun je mij altijd mailen.

Stagiairs

PromotID werkt elk schooljaar samen met stagiaires van verschillende onderwijsinstellingen. We vinden het

als erkend leerbedrijf belangrijk om een student een fijne stageplek aan te bieden waar hij of zij op een toegankelijke manier kennis kan maken met het bedrijfsleven en zo de kneepjes uit het vak te leren. Ontmoet hier onze stagiaires:

Afbeelding anoniem
Jij?
Stagiair

PromotID is een erkend leerbedrijf en wij zijn nog op zoek naar enthousiaste stagiaires! 

“Ons 20-jarig jubileum was extra feestelijk door onze eigen give away en promotie artikelen. Dat gaf een heel eigen gezicht aan de dag. ”

—  Haarmode C'est Ça

bottom of page