top of page
shutterstock_1161177175.jpg

Onze
klanten

vertellen

PromotID als partner

In de afgelopen 30 jaar heeft PromotID talloze organisaties in Nederland geholpen bij hun promotie. We hebben een stevig netwerk in De Kempen en Zuid-Oost Brabant, maar ook vanuit de rest van Nederland weten veel ondernemers en organisaties ons te vinden.

 

Vertellen van jezelf waar je nou zo goed in bent is best moeilijk. Daarom vroegen we het aan onze klanten. Gewoon mensen met dezelfde vragen en wensen als jij hebt. Ontmoet onze klanten.

Hond die ruikt aan fles Saclé
Saclé
Giveaways, kleding & merchandise

"Wij zijn altijd erg tevreden met de designs en de service van PromotID. We worden altijd snel en vriendelijk geholpen. Als er fouten zijn worden die snel en netjes opgelost.

 

Al met al een fijne manier van schakelen!"

Pesca vis wijf
PESCA
Bedrijfskleding voor visrestaurants
in Amsterdam & Rotterdam

"Tot op de dag van vandaag krijgen we nog complimenten over onze shirts. Goede kwaliteit en vooral een fijne stof. John schakelt zeer snel dus we hoeven nooit lang te wachten op onze spullen. In 1 woord, super!"

John samen met Peter Gillis
Oostappen Groep Vakantieparken
Giveaways, bedrijfskleding, outdoor signing, kerstpakketten en merchandise voor de Hatseflatsshop

“Al meer dan 10 jaar verzorgt John van den Heuvel / PromotID mijn bedrijfskleding, merchandise en kerstpakketten. Dan weet je: goede spullen tegen een scherpe prijs, want massa is kassa! 
Ze kunnen snel schakelen, zijn flexibel en begrijpen mijn wensen. Hatseflats!” – Peter Gillis

bottom of page