top of page
cornhole.jpg

De Cornhole game

Wereldwijd populair en
NIEUW in ons assortiment

Wat is cornhole?

Cornhole is ook in Nederland een populair spel aan het worden. Dit uit Amerika afkomstige spel is een ideale activiteit om te spelen tijdens bedrijfsborrels, personeelsfeesten of in de pauzes tussen het harde werken door.

Het doel van het spel is simpel: gooi vanaf een aantal meter zakjes gevuld met maïskorrels door het gat van een Cornhole bord. Het klinkt misschien eenvoudig, maar het vereist wel precisie en een beetje geluk om de zakjes in het gat te krijgen. Dit maakt Cornhole leuk en toegankelijk voor mensen van alle leeftijden en vaardigheidsniveaus.

Cornhole is ook een geweldige manier om teambuilding te bevorderen. Het spel is competitief genoeg om de spanning op te bouwen, maar toch ontspannen genoeg om gesprekken en lachen te stimuleren. Het moedigt collega's aan om samen te werken, strategieën te bedenken en elkaar aan te moedigen. Kortom, een geweldige manier om mensen bij elkaar te brengen en relaties op te bouwen in een leuke, informele setting.

Ga de strijd aan met je collega's en wie weet ben jij wel de meest doelgerichte werknemer van jouw bedrijf!

Cornhole friends rivals
Cornhole bord klein

60 x 30 cm

90x60 Zakjes BLANCO_edited.png

90 x 60 cm

Cornhole-bord-groot.png

120 x 60 cm

Ons aanbod

De Cornhole borden zijn verkijgbaar in drie verschillende maten, zoals in bovenstaande afbeeldingen te zien is. De kleinste maat is 60 x 30 cm, de middenmaat is 90 x 60 cm en de grootste, en tevens ook de officiële maat, is 120 x 60 cm. Per set worden er acht zakjes geleverd in twee verschillende kleuren, bijvoorbeeld vier in de kleur oranje en vier in de kleur zwart. De zakjes zijn verkrijgbaar in de kleuren geel, oranje, blauw, rood, zwart, grijs, groen en roze.

Download hier de algemene spelregels van Cornhole.

Cornhole borden PromotID en Saclé

Personaliseer jouw cornhole bord

Een Cornhole bord in de huisstijl van jouw onderneming, vereniging of scholengemeenschap, hoe leuk zou dat zijn? De opdruk is bij alle Cornhole borden volledig te personaliseren. Het is mogelijk om jouw eigen ontwerp aan te leveren of om jouw ideeën uit te laten werken door onze studio. Wij zijn heel benieuwd naar jouw ideeën, alles is mogelijk!

Benieuwd naar ideeën

Neem contact met ons op

Bedankt voor het verzenden!

bottom of page