top of page
Prullenbakken_Aangepast.png

De Barrel

Gemak

Gezellig

Geweldig

De Barrel

Dit unieke en veelzijdige item is niet alleen een geweldige verassing voor je collega's en relaties, maar is ook uitstekend te gebruiken voor de branding van jouw onderneming.

 

De barrel ziet er niet alleen fantastisch uit, maar is ook op allerlei vlakken zeer functioneel. Zo kun je kiezen uit een barbecue, prullenbak, plantenbak, opbergton, een ton met zitkussen of een tafel. Kortom, voor ieder zit er wel iets bruikbaars bij. Hieronder staan alle opties haarfijn uitgelegd.

Barrel Extra's MINI.gif
Barrel BBQ
BBQ Barrel

Dit is DE zomer must-have voor iedereen die op zoek is naar een pakkend promo item! De BBQ Barrel is inclusief grill, houtskoolmand en gegalvaniseerde deksel en bodem. De Barrel is verkrijgbaar in drie verschillende maten en kan worden bedrukt met een full colour ontwerp, verschillende RAL-kleuren en zwart met opdruk. 

Verkrijbaar in de volgende maten:

  • 60 Liter

  • 120 Liter

  • 200 Liter

Barrel seat

De Barrel seat is een echte eyecatcher en ook nog eens heel functioneel! De basis bestaat uit een 60 liter vat dat verkrijgbaar is in full colour, diverse RAL-kleuren en zwart met opdruk. We voorzien het vat van een lederlook kussen met duurzame schuimvulling dat op het deksel van het vat wordt geplaatst. Het kussen is verkrijgbaar in verschillende standaardkleuren en ook in full colour.

Verkrijbaar in de volgende maten:

  • 60 Liter

Barrel Krukken
Barrel tafel
Barrel table

De Barrel table is een zeer populair item binnen de horeca en uitstekend te gebruiken op beurzen, evenementen, festivals of als interieur/exterieur item. Hij heeft de perfecte hoogte als bartafel om aan te hangen of zitten. Het onderstel bestaat uit een 200 liter vat en vier metalen afstandhouders. Het tafelblad kan bovenop de metalen afstandhouders worden geplaatst. Het vat kan worden aangepast met een ontwerp in full colour, RAL-kleuren of zwart. De diameter van het tafelblad is standaard 80 cm, maar kan ook worden aangepast aan andere afmetingen. Het tafelblad is verkrijgbaar in full colour print (binnen), non-branded zwart (binnen) en branded vurenhout (binnen).

Verkrijgbaar in de volgende maten:​

  • 200 Liter

Barrel bin

De Barrel bin is een zeer eenvoudig te gebruiken item en is uitstekend in zijn doel als afvalbak dankzij zijn opmerkelijke uiterlijk. De basis is verkrijgbaar in drie verschillende maten en heeft drie ontwerpopties. In de deksel is een gat gelaserd zodat afval gemakkelijk kan worden weggegooid. De deksel is afneembaar en de klem zorgt ervoor dat je onzichtbaar een vuilniszak in de ton kunt hangen. Als extra optie kunnen we voor de large en medium bin versie een aluminium vlamvertragend deksel aanbieden dat de standaard deksel vervangt.

Verkrijbaar in de volgende maten:

  • 60 Liter

  • 120 Liter

  • 200 Liter

Barrel Prullenbak
Kerstbarrel

Dit jaar zijn onze kerstbarrels nieuw in ons assortiment. Een fantastisch functioneel item wat een hele leuke verassing kan zijn voor jouw collega's/werknemers.

De barrels zijn verkrijgbaar in verschillende maten en zijn allen volledig te customizen, bijvoorbeeld in de huisstijl van jouw onderneming.

Kom zelf met ideeën over de inhoud van de kerstbarrel of laat ons team erover brainstormen. Er is heel veel mogelijk!

Bij interesse of meer informatie kun je contact met ons opnemen.

Wij staan voor je klaar!

Kerst barrels
bottom of page