top of page
gepersonaliseerde-kerstpakketten.jpg

Bestel nu jouw gepersonaliseerde kerstpakketten bij PromotID

Maak een blijvende indruk met onze gepersonaliseerde kerstpakketten

Ben er dit jaar op tijd bij!

Mag jij de kerstpakketten dit jaar verzorgen en kun je wel een helpende hand gebruiken? Het team van PromotID maakt het dit jaar extra makkelijk voor je om personeel en relaties te verrassen met een origineel, gepersonaliseerd kerstpakket.

 

In onze webshop vind je een uitgebreide collectie kerstpakketten. Origineel en barstensvol leuke & lekkere producten. Bespaar jezelf tijd en moeite door een keuze te maken uit deze kant-en-klare kerstpakketten en ben verzekerd van blije reacties.

Kies uit onderstaande 3 opties

Gepersonaliseerde kerstpakketten

Snel & gemakkelijk

Bestel nu online jouw kerstpakketten. Keuze uit grote collectie kant-en-klare, unieke kerstpakketten.

Persoonlijk

Wilt u een persoonlijke gadget

toevoegen aan het kant-en-klare

kerstpakket, neem dan even contact met ons op.

Op maat gemaakt

Ga out-of-the-box dit jaar met een customized kerstpakket. PromotID inspireert en verrast en regelt alles van A tot Z.

Snel & gemakkelijk

Kies dan voor een van onze eigen
samengestelde kerstpakketten.

Wat dacht je van het 'Leaves' pakket? Of het 'Zoet & Hartig' pakket? Of ben jij meer van de 'Time to Relax'? Je vindt deze pakketten en nog veel meer in onze online webshop. Nu bestellen betekent een zorgeloze tijd voor de rest van het jaar. Gemak en kwaliteit. Je kunt bovendien rekenen op een tijdige levering, compleet verzorgd, op een door jou gekozen moment en locatie.

Snel & gemakkelijk

Zoet & Hartig

Kerstpakket zoet en hartig

Time to relax

Gepersonaliseerde kerstpakketten
Kerstpakketten

Gepersonaliseerde kerstpakketten

Kies voor het toevoegen van een persoonlijke gadget aan jouw kerstpakket.

Met onze kerstpakketten maak je zeker indruk dit jaar, maar hoe leuk is het om een leuke gadget toe te voegen aan je kerstpakket met jouw eigen logo of boodschap? PromotID is partner in promotie en ontwerpt en produceert al meer dan 30 jaar gepersonaliseerde reclamedragers voor tal van bedrijven in de regio Zuid-Oost Brabant.

 

Hoe leuk is het om bijvoorbeeld een opener met jullie logo aan je wijnpakket toe te voegen? Zo maak je indruk op personeel en relaties zelfs lang nadat de inhoud van het kerstpakket al verorberd is. Bij PromotID hebben we meer dan 60.000 producten op voorraad die wij voor jou kunnen personaliseren. Ontvang je graag wat advies bij jouw keuze? Bel dan met één van onze teamleden. We helpen je graag om jouw gepersonaliseerde kerstpakketten samen te stellen!

Snel & persoonlijk
Uniek & origineel

Op maat gemaakt

Kies voor een customized aanbod.
The sky is the limit…

Uiteraard kunnen wij buiten de standaard kerstpakketten om een uniek en origineel pakket voor jou samen stellen. Neem hiervoor even persoonlijk contact op, dan gaat team PromotID kijken of wij jouw wensen in kunnen vullen.

PromotID... partner in promotie & fulfilment

Cadeau

Wij leveren niet alleen gepersonaliseerde kerstpakketten. Bij PromotID helpen we ondernemers bij het promoten van hun bedrijf. We zijn specialist in het professioneel aanbrengen van jouw logo en boodschap op elke denkbare reclamedrager. Dat gaat van standaard promotionele producten zoals pennen en petten tot unieke customized branded premiums. Ook bedrukken en leveren we bedrijfs(veilige) kleding. PromotID voorziet in het one-stop-shopping principe en is partner in promotie & fulfilment.

Neem contact met ons op

Bedankt voor het verzenden!

contact
bottom of page