top of page
Foto-bouw-bewerkt.jpg

Veiligheids- en Bedrijfskleding

PromotID partner in veiligheids- en bedrijfskleding

Wij geven jouw bouwbedrijf het juiste imago doormiddel van de juiste veiligheids- en bedrijfskleding

Bij PromotID helpen wij bedrijven in de bouw bij het promoten van hun bedrijf. Wij zijn specialist in het leveren van veiligheids- en bedrijfskleding en het professioneel aanbrengen van jouw logo en boodschap op elk denkbaar item.

De juiste beschermingsmiddelen moeten kunnen voldoen aan de verschillende specifieke eisen die per werkomgeving anders kunnen zijn. De werkkleding is er voor het beperken van risico's en gevaren die een bepaalde werkomgeving met zich mee kan brengen. We adviseren u bij het maken van de juiste keuze. Welk product is het meest passend en welke veredelingstechniek geeft op uw reclamedrager het beste resultaat? We verzorgen het hele proces van ontwerp & opmaak tot voorraadbeheer & bezorging.

Graag maken wij vooraf eerst kennis met jouw bedrijf en nemen graag jouw specifieke wensen samen door. Op deze manier kunnen wij je nóg beter en op maat bedienen. Vul even onderstaande gegevens in, dan nemen wij spoedig contact met je op. Bellen kan natuurlijk ook op nummer 040 - 2072626. Team PromotID staat voor je klaar!

bottom of page