top of page
shutterstock_401937058.jpg

Meer rendement

door inzet van

PromotID

Ons aanbod

Wil je jouw merk of boodschap meer zichtbaar maken in de markt? Dan is de inzet van promotionele producten een voor de hand liggende keuze. Promotie is een belangrijke schakel in de marketingmix. Onderzoek heeft aangetoond dat het rendement op promotionele producten vaak hoger is dan de opbrengst van advertenties of radiocommercials. En het aanbod is reuze.
Voor elk doel vind je weer een andere oplossing.

 

Je kunt bijvoorbeeld je naamsbekendheid vergroten in de markt door jouw mensen bedrijfskleding te laten dragen met jullie eigen logo. Of bind klanten aan je door het aanbieden van een bijzonder relatiegeschenk. En wat denk je van het stimuleren van de verkoop van jouw product of dienst met een aansprekende premium?
Alles is mogelijk. Wij helpen je graag verder.

shutterstock_1475631437-klein.jpg
Custom printed kleding
  • Bedrijfs(veilige) kleding

  • Promotiekleding

  • Sportkleding

PromotID is specialist in het personaliseren van kleding. Dat kan gaan om het leveren van professionele veiligheidskleding voor bedrijven tot een uniforme look voor jouw sportteam door gebruik van sportkleding met jouw logo of boodschap. Ook kunnen we je voorzien in allerlei soorten promotiekleding om een commerciële boost te geven aan jouw business.

Promotionele producten
  • Relatiegeschenken

  • Premiums

  • Giveaways

Kies voor het inzetten van jouw eigen producten en laat een blijvende indruk achter. Versterk de relatie met je klanten door ze te verrassen met een uniek relatiegeschenk of bevorder de afzet van jouw producten of diensten door een premium aan te bieden bij verkoop. PromotID heeft in haar webshop meer dan 60.000 promotionele producten die we kunnen personaliseren met jouw logo of boodschap.

Promotionele producten.jpg
Outdoor signing
  • Banieren

  • Vlaggen

  • Spandoeken

Ook op jouw eigen locatie kun je je zichtbaarheid vergroten door het tonen van je eigen vlaggen of banieren. Bovendien kan met een professioneel bedrukt doek jouw boodschap extra kracht bijgezet worden in de markt. De mogelijkheden zijn legio en voor elk doel vind je bij ons het juiste product dat we verfraaien met precies de juiste druktechniek. Zo ben je duurzaam en voordelig zichtbaar op welke locatie jij ook wenst.
Van bedrijfslocatie tot beurzen en sportvelden:
je vind er de signing van PromotID.

Neem contact met ons op

Bedankt voor het verzenden!

bottom of page