PromotID ontzorgt. Wat uw vraag ook is, wij gaan graag voor u aan de slag!

  040-2072626    |      info@promotid.nl

    

Over PromotID

Een eerste indruk laat u maar één keer achter. Daarom is het van groot belang dat u goed nadenkt over de uitstraling van uw bedrijf, instelling of vereniging. U wilt zich immers onderscheiden van uw concurrenten. Daarvoor zoekt u iemand die hierover met u meedenkt, uw markt kent, uw taal spreekt en uw zorgen uit handen neemt.

Met 25 jaar praktijkervaring in promotie en reclame is PromotID u graag van dienst! Onze kracht is het volledig ontzorgen bij het ontwikkelen en uitvoeren van een onderscheidend concept voor interne en externe acties. Daarbij maakt het niet uit in welke branche u werkzaam bent: wij bieden u het complete pakket!

Of het nu gaat om bedrijfskleding, sportkleding, promotiekleding, relatiegeschenken of buitenreclame: u kunt altijd rekenen op deskundig advies van uw persoonlijke adviseur. Onze grafisch vormgever maakt uw ideeën concreet en indien gewenst overleggen we met uw reclamebureau. Zo weet u zeker dat uw actie scoort!

Maatschappelijk verantwoord ondernemen

PromotID doet veel om een bijdrage te leveren aan een betere maatschappij. Dat ziet u bijvoorbeeld terug in een deel van ons assortiment: niet alleen recyclebare relatiegeschenken, maar ook ecologische kleding. Desgewenst leveren we zelfs “groene” buitenreclame! En uiteraard maken we geen gebruik van kinderarbeid en streven we de arbeids- en mensenrechten na. Ten slotte sponsoren we lokale initiatieven en sportclubs. Kortom, we streven naar een goede balans tussen People, Planet en Profit.


PromotID ontzorgt.
Wat kunnen wij voor u betekenen?   040-2072626
   info@promotid.nl
   Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in onze producten!
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Waar gaat u interesse naar uit?*
BedrijfskledingPromotiekledingSportkledingGifts & merchandiseBuitenreclameConcept & vormgeving

Omschrijf wat uw wensen zijn:*


Bezoek onze webshop