PromotID ontzorgt. Wat uw vraag ook is, wij gaan graag voor u aan de slag!

  040-2072626    |      info@promotid.nl

    

Disclaimer

De op deze website getoonde informatie wordt door PromotID met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. PromotID verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door PromotID worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

PromotID aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor het eventueel niet goed functioneren van deze website. PromotID aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor onjuistheden en onvolledigheden van de op de website van PromotID opgenomen informatie en tarieven.

Hoewel PromotID alles in het werk stelt om misbruik te voorkomen, is PromotID niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website via Internet verzonden worden. Verwijzingen naar sites die niet door PromotID worden onderhouden zijn louter ter informatie van de bezoeker opgenomen. Hoewel PromotID uiterst selectief is ten aanzien van de sites waarnaar verwezen wordt, kan zij niet instaan voor de inhoud en het functioneren daarvan, noch voor de kwaliteit van eventuele producten en / of diensten die daarop worden aangeboden. Elke aansprakelijkheid met betrekking tot sites die niet door PromotID worden onderhouden wordt afgewezen.


PromotID ontzorgt.
Wat kunnen wij voor u betekenen?   040-2072626
   info@promotid.nl
   Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in onze producten!
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Waar gaat u interesse naar uit?*
BedrijfskledingPromotiekledingSportkledingGifts & merchandiseBuitenreclameConcept & vormgeving

Omschrijf wat uw wensen zijn:*


Bezoek onze webshop