PromotID ontzorgt. Wat uw vraag ook is, wij gaan graag voor u aan de slag!

  040-2072626    |      info@promotid.nl

    

Collega’s stellen zich voor

john John van den Heuvel
Eigenaar
Met meer dan 25 jaar ervaring in dit uitdagende en bovenal mooie vak, ben ik de aanvoerder van ons PromotID team. Van acquisitie tot advies, van de eerste handdruk tot levering. Samen zorgen wij voor uw imago. Als er tijd over is wil ik wel eens de natuur in. Dit kan zijn om het golfspel beter onder de knie te krijgen. Om gewoon lekker te wandelen met m’n vrouw en trouwe viervoeter Cooper, onze grijze mascotte. Ook blijft de paardensport, van vroeger uit,  mij nog altijd dierbaar.

Davy Bogers
Sales
Bij PromotID ben ik verantwoordelijk voor het ordertraject en het contact met onze klanten en leveranciers.
In mijn vrije tijd vind ik het fijn om samen met mijn vrouw en dochtertje tijd door te brengen, te wandelen met onze hond of een balletje te slaan op de golfbaan.
Verder ben ik actief als penningmeester van de sponsorcommissie van de Striepersgatse carnaval en vind ik het gezellig om met vrienden af te spreken, wat meestal gepaard gaat met een hapje en een drankje.
lobke Lobke van Geel
DTP-vormgever
Bij PromotID ben ik degene die gaat over de creatieve uitingen, drukvoorstellen, het plotten en persen van textiel.
De andere uren van de week vermaak ik me ook prima, met shoppen, sporten, kinderen, of een hapje/drankje doen met vrienden.
Margriet van Dijk
Administrateur
Bij PromotID zorg ik op maandag en donderdag voor de administratie. De rest van de week zorg ik voor mijn gezin en ben ik als vrijwilliger actief bij uiteenlopende organisaties. Verder heb ook ik een hond waar ik fijn de bossen mee in ga.
 

Laat een reactie achter   040-2072626
   info@promotid.nl
   Offerte aanvragen

Bedankt voor uw interesse in onze producten!
Vul hieronder uw gegevens in en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

Uw naam*

Uw e-mailadres*

Uw telefoonnummer

Waar gaat u interesse naar uit?*
BedrijfskledingPromotiekledingSportkledingGifts & merchandiseBuitenreclameConcept & vormgeving

Omschrijf wat uw wensen zijn:*


Bezoek onze webshop